Kuracie fricassee

Fricassee je druh jedla, kedy je mäso nakrájané na malé kúsky a spojené s hustou omáčkou. Ja milujem túto verziu, ktorá vás doslova pohladí na brušku. Je v nej kuracie mäso v jemnej, ale bohatej smotanovo-syrovej omáčke. Šmrnc tomuto receptu dodáva koňak a ako bonus je tu hrášok a šunka.
Najlepšie na tomto recepte je, že je mega rýchly. Máte hotovo doslova za pár minút!
Rozpis je na dve porcie.
300 |
g | kuracie prsia |
2 |
PL | olej |
3 |
plátky | šunka |
50 |
ml | koňak |
1/2 |
hrnček | hrášok mrazený |
220 |
g | smotana na varenie |
100 |
g | syr tvrdý |
soľ | ||
korenie čierne mleté | ||
tymián sušený |
Komentáre
Demko
13.04.2016 - 07:53
emko
13.04.2016 - 09:19
Demko
13.04.2016 - 09:22
emko
13.04.2016 - 10:19