- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Fricassee je druh jedla, kedy je mäso nakrájané na malé kúsky a spojené s hustou omáčkou. Ja milujem túto verziu, ktorá vás doslova pohladí na brušku. Je v nej kuracie mäso v jemnej, ale bohatej smotanovo-syrovej omáčke. Šmrnc tomuto receptu dodáva koňak a ako bonus je tu hrášok a šunka.
Najlepšie na tomto recepte je, že je mega rýchly. Máte hotovo doslova za pár minút!
Rozpis je na dve porcie.
Suroviny
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
Demko ~ 13. apríl 2016 - 9:53
Vyskúšané a výborné. Použila som kuracie stehná, lebo prská neboli po ruke a celé sme to papali s makarónmi.
emko ~ 13. apríl 2016 - 11:19
In reply to Vyskúšané a výborné. Použila by Demko
Parada, tesim sa :)
Sa priznam, ze ja si tam casto davam aj 30% smotanu, ale niekomu to moze prist prilis tucne...
Demko ~ 13. apríl 2016 - 11:22
In reply to Parada, tesim sa :) by emko
Priznám sa bez mučenia, že tiež som tam dala šľahačku lebo iné v chladničke nebolo :O))))
emko ~ 13. apríl 2016 - 12:19
In reply to Priznám sa bez mučenia, že by Demko
Ze je to tak este lepsie? Sice dietka to zrovna neni, ale no a co, raz za cas si zasluzime :)