- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Aby sa vám tvarohový závin podaril kúpte hlavne poriadny tvaroh. Žiadne vodnaté nariedeniny, ale poctivý hustý. Potom to už ide samo :)
Suroviny
Kategórie
A zasa jedno uľahčenie: Keďže závinové cesto by sa malo dlho vypracovávať a bolia z toho ruky, používam robot a nádobu s nožíkmi (kúter). Tam dám múke, soľ, rozklepneme vajíčko, dáme plnú lyžicu domácej masti a ocot. Namiesto masti môžete dať dve lyžice oleja.
Zapneme robot a postupne prilievame vodu, kým nie je cesto také, ako má byť. Vláčne, nelepivé, ani riedke, ani tuhé. Je to za minútu hotové a nemusíme hniesť 20 minút.
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
klaura ~ 17. júl 2013 - 14:03
krásne sa ti vydaril ... :)