- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Špecialita mojej maminky :)
Treba kúpiť len nádherný bôčik a potom už je postup jednoduchý. Kus môžete uvariť a druhý kus upiecť.
Suroviny
Kategórie
Kus krásneho bôčika vložíme do vriacej posolenej vody spolu s tromi strúčikmi cesnaku variť asi na jednu hodinu. Mäso nesmie byť ani surové, ale ani prevarené. Medzitým si rozotrieme pár strúčikov cesnaku so soľou. Do misky nasypeme trochu mletej papriky, pridáme cesnak a prilejeme troška vývaru z bôčika. Zamiešame hustejšiu kašičku a touto natrieme horúci bôčik. Dáme vychladnúť a studený krájame.
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach: