- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Tieto kuracie prsia sú podávané s omáčkou s paradajok, cibule a cesnaku, pripravené na víne s čerstvou bazalkou. K jedlu stačí čerstvá rozpečená celozrnná bagetka a výborná večera je na stole.
Suroviny
Kategórie
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
jerica ~ 30. august 2013 - 13:21
Ahojko, včera som robila domáce kuracie stehná,inšpirovala som sa z tvojho receptu, málinko som zmenila suroviny, dala som zelerovú vňať,dva 200ml vína,mäsité rajčiny, na koniec som natrela medom , dala zapiecť na minútu pod gril, k tomu len uvarené zemiaky .
Určite si to zopakujem keď nás bude viac pri stole.