- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Tento jemný mäsový nákyp milujem! Spolu so zemiakovou kašou je pre mňa spomienkou na detstvo, kedy mi ho mama robila, keď som bola chorá. A veru nepohrdnem ním ani dnes.
Pripravíte ho celkom jednoducho. Treba mať len poriadny robot - mixér, alebo kúter a jemne pomleté mäso poriadne vyšľahať s ostatnými surovinami.
Verím, že tento mäsový nákyp si hlavne deti zamilujú tiež :)
Suroviny
Kategórie
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
senky ~ 11. september 2013 - 10:45
Poslední dobou se u nás peče a vaří podle Bonvivánů :-). Například v sobotu, kdy se konalo domácí trnkobraní, to byl tento masový nákyp a s bramborovou kaší a zeleninovým salátem opravdu jednoduchý, rychlý a chutný oběd !