- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Že hranolky sa nerobia len zo zemiakov je už známe. Nedávno som skúsila hranolky z veľkej bielej reďkovky. Táto reďkovka je veľmi chutná za studena, ale aj v teplej kuchyni. Reďkovka má tvar mrkvy a tá moja vážila vyše kila.
Recept je veľmi jednoduchý, korenie môžete použiť svoje obľúbené a hranolky môžete podávať ako prílohu k jedlu, alebo ako hlavný chod s rôznymi omáčkami.
Hranolky z reďkovky, podobne ako zo zeleru sú neodolateľné. Neľutujem, že som ich skúsila a tie zemiakové mi už zrejme chýbať nebudú.
Suroviny
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach: