Nátierka z údenej makrely

emko ~ 10. marec 2015 - 8:12

Nátierky - pomazánky z rýb pozná skoro každý. A sú nielen výborné, ale aj zdravé :)

Sezóna

Z makrely vyberieme kúsky mäsa a odstránime prebytočné kosti. Mäso rozmixujeme spolu so zmäknutým maslom a lyžicou horčice.

Podľa chuti pridáme citrónovú šťavu. Očistenú cibuľu nasekáme celkom na jemno a zľahka primiešame do vymixovanej nátierky. Makrela je slaná dosť tak prisoľte podľa chuti.

Komentáre

bobka07 ~ 22. apríl 2014 - 6:55

Nie je tam vela masla? Co tak cast nahradit niecim inym.
Verim, ze s maslom je to mnamka, ale co tie kalorie?

0

xado ~ 20. apríl 2014 - 13:29

In reply to by bobka07

Osobne by som rozhodne maslo nenahrádzal. Akákoľvek náhrada masla mi príde ako väčšie zlo. A v konečnom dôsledku, je to nátierka... netreba ju zjesť celú na jedno posedenie. Tak ako človek nenamaže na chleba celé maslo .)

0
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:

Zdielaj