- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Hlivový paprikáš je skvelá bezmäsitá alternatíva klasického paprikáša. Hliva nielen že skvele nahradí textúru mäsa, ale je aj výnimočne zdravá. Obsahuje množstvo vitamínov skupiny B, minerálov ako draslík, železo a zinok, a je bohatá na vlákninu, ktorá prospieva tráveniu. Navyše majú nízky obsah kalórií a sú výborným zdrojom bielkovín a antioxidantov, čo podporuje imunitu. Vďaka výraznej chuti a šťavnatej textúre je hlivový paprikáš lahodný, výživný a plnohodnotný pokrm, ktorý poteší nielen vegetariánov, ale aj milovníkov húb a zdravého životného štýlu.
Fantasticky sa k nemu hodí tarhoňa, maslové halušky, alebo akákoľvek cestovina.
Suroviny
VIDEORECEPT:
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Komentáre
masala ~ 12. máj 2013 - 3:32
Toto je velmi dobre. Robievam zo sampinonov, velka skoda, ze hlivu nezozeniem.
masala ~ 12. máj 2013 - 3:36
In reply to Toto je velmi dobre. Robievam by masala
A este skusam vlozit vysledok :)