- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Keď sedliacka, tak poriadny tristo gramový flák mäsa, kopa šťavnatej cibule a pečeného cesnaku, slanina a klobása. To všetko zaliate pivom a pomaly pečené. Stačí všetko naložiť do pekáča a ostatné už sa urobí samo. Cibuľka skaramelizuje, krkovička bude mäkká a šťavnatá a ten výpek! Prílohu môžete zvoliť zemiaky na cibuľke s čerstvou petržlenovou vňaťou. Dobrú chuť :)
Suroviny
Kategórie
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
nyja ~ 4. september 2014 - 13:26
U nás je krkovička asi najčastejším druhom mäsa vďaka mužovi. Má ju najradšej a keď natrafí na peknú, nikdy neodolá.Neviem, čo to má za úchylku.
Táto tvoja krkovička úplne spieva. Musím ju skúsiť. Ja dávam väčšinou piecť zprudka a až potom znižujem teplotu. Toto je obrátene, tak som zvedavá. Vyzerá mňamkovo, šťastie, že som najedená :-D :-D
Pozdravujem ťa :-)