Rýchle a jednoduché jedlá bývajú tak dobré! :)
Tieto špagety sú istotka, pretože väčšinou mám všetky suroviny po ruke. Výborne chutia aj v kombinácii s bryndzou, ktorú môžete použiť namiesto parmezánu.
Kyslá smotana a citrónová kôra dávajú tomuto receptu neuveriteľnú sviežosť. Verte, že takáto rýchla večera vás veľmi príjemne zasýti.

Špagety s hubami, hráškom a parmezánom

Špagety dáme variť do osolenej vody, aby boli "al dente".

Zatiaľ si na panvici na olivovom oleji orestujeme nakrájané huby a cesnak.

Pridáme hrášok, tymián a kyslú smotanu.

Primiešame aj špagety s trochou vody v ktorej sa varili, čím vytvoríme jemnú omáčku. Ak nedbáte na diétu, môžete pridať aj trochu masla na zjemnenie.

Pridáme najemno nastrúhaný parmezán a všetko premiešame.

Dochutíme nastrúhanou citrónovou kôrou, soľou, korením a citrónovou šťavou. Ihneď podávame.

Hodnotenie

Zdieľaj



Pridaj sa