Špagety s hubami, hráškom a parmezánom

emko ~ 26. apríl 2016 - 4:32

Rýchle a jednoduché jedlá bývajú tak dobré! :)
Tieto špagety sú istotka, pretože väčšinou mám všetky suroviny po ruke. Výborne chutia aj v kombinácii s bryndzou, ktorú môžete použiť namiesto parmezánu.
Kyslá smotana a citrónová kôra dávajú tomuto receptu neuveriteľnú sviežosť. Verte, že takáto rýchla večera vás veľmi príjemne zasýti.

Špagety dáme variť do osolenej vody, aby boli "al dente".

Zatiaľ si na panvici na olivovom oleji orestujeme nakrájané huby a cesnak.

Pridáme hrášok, tymián a kyslú smotanu.

Primiešame aj špagety s trochou vody v ktorej sa varili, čím vytvoríme jemnú omáčku. Ak nedbáte na diétu, môžete pridať aj trochu masla na zjemnenie.

Pridáme najemno nastrúhaný parmezán a všetko premiešame.

Dochutíme nastrúhanou citrónovou kôrou, soľou, korením a citrónovou šťavou. Ihneď podávame.

Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:

Zdielaj