- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Baklažán je skvelá zelenina. Obsahuje veľa vitamínov a minerálov a je skvelý pomocník pri chudnutí. V tomto recepte je veľmi jednoduchá príprava, ktorá zaberie doslova pár sekúnd. Potom s ním už len šup do rúry a za chvíľu je dobrota na svete. Môžete ho jesť samotný ako diétnu večeru, prípadne na záver posypať syrom. Tiež je skvelý ako príloha k mäsku.
Bylinky použite vaše obľúbené. K baklažánu sa hodia najmä tymián, oregáno a bazalka.
Suroviny
Kategórie
Sezóna
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
Majko Vedeš ~ 21. máj 2021 - 14:11
Idem akurat skusit, len tak premyslam ze ci 45 minut nebude moc pri 200° aj ked je to velky baklazan. Bojim sa ze sa moc presusi.
jerica ~ 28. júl 2016 - 11:47
je to super rýchle, robievam, zvyknem ped dopečením posypať strúhaným syrom :-)
helca103 ~ 24. apríl 2014 - 9:52
baklažánu prichádzam na chuť len asi rok a tento recept ma úplne dostal. Je to dobrota, ktorú robím dosť často.
Pre mňa patrí k TOP jedlám :-)
Rutto ~ 25. september 2013 - 11:38
...toto je nenormalny šmakes
...diky za recepis
8)