- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Slávnostnejšia príloha alebo výborné zeleninové hlavné jedlo. Chuť je veľmi intenzívna, troška do kyslasta. Pečené zemiaky majú nádych orieškov a krásne žltú farbu vďaka šafránu.
Suroviny
Kategórie
Sezóna
V miske zvlášť zmiešame víno, vývar, horčicu a olej. Prímiešame aj šafránovú vodu a nadrobno nasekaný rozmarín. Touto tekutinou zalejeme zemiaky v pekáči. Osolíme a okoreníme. Šafrán zoženiete napr. na edelikatesy.cz
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
Mary ~ 9. december 2013 - 3:15
Tak sme ich mali dnes na obed,ďakujem pekne za recept, sú famózne:-) budu často... Mala som k nim kelové fašírky a muž falát mäsa:-)
emko ~ 9. december 2013 - 3:27
In reply to Tak sme ich mali dnes na obed by Mary
jaj ani nevies jak si ma potesila.. som sa bala, ze taketo alternativnejsie chute nebudu chciet ludia skusat moc :)
Mary ~ 21. november 2013 - 10:40
Máš veľmi pekné recepty emko,všetky od kraja,mám čo skúšať:-)Z ciest som si doniesla pravý šafrán,(aspoň sa dušovali:-)) tak tieto zemiačky budú prvé,čo z neho spravím...
emko ~ 21. november 2013 - 10:44
In reply to Máš veľmi pekné recepty emko by Mary
dakujem krasne :)
dufam, ze budu chutit ;)
lyali ~ 31. október 2013 - 9:23
Tieto slávnostné zemiačiky určite vyskúšam! Krásne žiaria (šafran je šafran) :-) A kľudne si ich dáme bez mäsovej "prílohy" :-))
emko ~ 31. október 2013 - 10:06
In reply to Tieto slávnostné zemiačiky by lyali
skus..ja som zjedla pol pekaca sama,
este som si samozrejme k tomu dala kyslu smotanu, aby to nahodou nebolo moc dietne ;)