- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Jarná nátierka zo slovenskej bryndze, masla a cibuľky na čerstvom pečive - výborné raňajky.
Suroviny
Kategórie
Sezóna
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
kimlo ~ 8. máj 2014 - 13:07
Bryndzovú nátierku robievam každý týždeň, namiesto masla som zvykol dať bánoveckú smotanovú nátierku, dodá tomu dobrú chuť, a ešte je dobrá aj údená mletá paprika...a samozrejme jarná cibuľka a reďkovka.
serpico ~ 11. máj 2014 - 5:09
...nielen nebíčko v papuľke, ale i silu 3-och býkov dodávajú maškrty z bryndze serpicovi...ale štipľavé veľmi nemusím, mne štip preráža chuť ostatných vecí v takýchto....a ešte i jeden špecifik...mám jazyk s ryhou pozdĺžnou a ak sa mi tam dostane takôto štipľavô, idem sa z kožky vyhodiť (2 lemeše som vraj chcel mať onehdy v mladosti...genézu v knihe opíšem)...a ostatné 3 týždne som natrafil na jedinečnú bryndzu...takže teraz ju používam tryskom...
Tana ~ 8. máj 2014 - 5:32
In reply to ...nielen nebíčko v papuľke, by serpico
...a to ja zas štiplavô môžem :-)
serpico ~ 9. máj 2014 - 8:41
In reply to ...a to ja zas štiplavô môžem by Tana
...môj lemeš štipľavô nemá rád...ale...vie vyprodukovať riadnu "štipľavicu"...a ešte na dôvažok...aj nasledovníka má...mladého serpica...to sa pani serpicová môže aj zmagoriť z nás...až sa čudujem, že to niekedy ustojí (hi ! hi ! )
benesso ~ 15. jún 2013 - 11:54
áno, ale k absolútnemu nebíčku v papuľke odporúčam prikrájať tam ešte zo dve feferónky a pridať pár kvapiek citrónovej šťavy, skúste!
Tana ~ 16. jún 2013 - 5:34
In reply to áno, ale k absolútnemu by benesso
To vieš že to skúsim...mám rada zmenu :-)