- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Keď sa do tohoto rezňa zahryznete, ucítite chrumkavé cestíčko a úžasne šťavnaté mäsko. Najlepšie sú ešte horúce, ale ani keď vychladnú, tak sa im nedá odolať.
Syr v ceste môžete použiť akýkoľvek. Klasický eidam, goudu, údený oštiepok, alebo aj strúhanú nivu. Pozor len, ak použijete veľmi slaný syr, cestíčko už nesoľte, stačí osoliť mäso.
Podávame s varenými alebo dusenými zemiakmi. Alebo len šalát a pečivko.
Suroviny
Cestíčko:
Kategórie
Sezóna
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
kimlo ~ 11. máj 2014 - 8:51
Dnes som ich robil na obed, spolu s dusenými zemiakmi, fantastické! Vďaka za recept.
Tana ~ 11. máj 2014 - 8:57
In reply to Dnes som ich robil na obed, by kimlo
Som rada Mirko, že si vyskúšal aj to cestíčko, je to super vec :-)
kimlo ~ 11. máj 2014 - 9:03
In reply to Som rada Mirko, že si by Tana
Ano, to máš pravdu...trocha cestíčka mi zostalo, tak som v ňom obalil krajec chleba a vysmažil, to bolo tiež super! :-)
serpico ~ 13. apríl 2014 - 4:15
...vždy, vždy, na každom, je to krásne "zlatové" (ako to tá Táňa robí ?! )
Žirafka ~ 13. apríl 2014 - 3:40
Bezva nápad.....já moc nesmažím,ale kuřecí maso máme pravidelně a tak se nějaká za obměna vždy hodí :-) Určitě vyzkouším.........pěkný den :-)