Jarná nátierka zo slovenskej bryndze, masla a cibuľky na čerstvom pečive - výborné raňajky.

Bryndzová nátierka

Suroviny

Zmäknuté maslo vymiešame do peny s bryndzou, pridáme na jemno nasekanú cibuľu a ozdobíme pažítkou.

Hodnotenie

Zdieľaj



Pridaj sa




Komentáre

Zobraziť profil benesso
~ 15.06.2013 - 21:54
áno, ale k absolútnemu nebíčku v papuľke odporúčam prikrájať tam ešte zo dve feferónky a pridať pár kvapiek citrónovej šťavy, skúste!
Zobraziť profil Táňa
~ 16.06.2013 - 15:34
To vieš že to skúsim...mám rada zmenu :-)
Zobraziť profil serpico
~ 11.05.2014 - 15:09
...nielen nebíčko v papuľke, ale i silu 3-och býkov dodávajú maškrty z bryndze serpicovi...ale štipľavé veľmi nemusím, mne štip preráža chuť ostatných vecí v takýchto....a ešte i jeden špecifik...mám jazyk s ryhou pozdĺžnou a ak sa mi tam dostane takôto štipľavô, idem sa z kožky vyhodiť (2 lemeše som vraj chcel mať onehdy v mladosti...genézu v knihe opíšem)...a ostatné 3 týždne som natrafil na jedinečnú bryndzu...takže teraz ju používam tryskom...
Zobraziť profil Táňa
~ 08.05.2014 - 15:32
...a to ja zas štiplavô môžem :-)
Zobraziť profil serpico
~ 09.05.2014 - 18:41
...môj lemeš štipľavô nemá rád...ale...vie vyprodukovať riadnu "štipľavicu"...a ešte na dôvažok...aj nasledovníka má...mladého serpica...to sa pani serpicová môže aj zmagoriť z nás...až sa čudujem, že to niekedy ustojí (hi ! hi ! )
Zobraziť profil kimlo
~ 08.05.2014 - 11:07
Bryndzovú nátierku robievam každý týždeň, namiesto masla som zvykol dať bánoveckú smotanovú nátierku, dodá tomu dobrú chuť, a ešte je dobrá aj údená mletá paprika...a samozrejme jarná cibuľka a reďkovka.