Vegeburger

emko ~ 22. máj 2014 - 14:02

Recept na inšpiráciu. Mäsové burgre sú výborné, ale taký vegetariánsky s čerstvou zeleninou a grilovanými hubami vôbec nezaostáva! Oplatí sa investovať trochu času a pripraviť si domáce žemle a bylinkové maslo. A potom vytiahnuť piknikový kôš, zabaliť burgre a vyraziť von vyhrievať sa na slniečku :)

Sezóna

Žemle rozkrojíme a ľahko opečieme, aby získali chrumkavý nádych. Potom ich natrieme bylinkovým maslom.

Na jednu polovicu položíme list šalátu a plátok syra. Pridáme grilované šampiňóny, alebo ešte lepšie portobello. Ďalej avokádo a rajčinu. Dosoliť, okoreniť podľa chuti a je hotovo!

Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:

Zdielaj