- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Pomaly pečené v rúre, zaliate kačacou masťou majú jedinečnú chuť a konzistenciu. Príprava trvá dlhšie, ale výsledok zato stojí. Treba mať menší hlbší pekáč, aby boli stehná na husto uložené. Na konfitovanie môžete použiť rôzne koreniny, zeleninu a bylinky.
Suroviny
Kategórie
Sezóna
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
Janaja ~ 9. november 2015 - 12:31
Mohla by som takto urobiť aj kuracie stehná? Tieto kačacie vypadajú famózne a chuť kuracích by mohla byť podobná...Ďakujem za odpoveď ;)
emko ~ 12. november 2015 - 10:51
In reply to Táni, mohla by som takto by Janaja
skus, aj ked mozno postaci kratsia doba pripravy :)
Janaja ~ 13. november 2015 - 9:27
In reply to skus, aj ked mozno postaci by emko
Ďakujem, chystám sa na to v nedeľu, dobu prípravy budem sledovať :D
jerica ~ 31. október 2014 - 13:56
Píšem z roboty, hladná ako vlk, a tu toto :-) úžasné a foto exscelentnéé :-)