- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Dobošky u nás doma milujeme. Zákusok je to vďačný, pretože väčšinou polovicu dobošiek zjeme a druhú polovicu dám zamraziť na horšie chvíľky. Názov dobošky nemá nič spoločné s originál dobošovou tortou. Ale aj tak stoja za to.
Suroviny
Cesto:
Krém:
Ostatné:
Kategórie
Sezóna
Podľa veľkosti plytkého plechu vystrihneme tri papiere na pečenie a cesto rozdelené na tri časti na každý papier rozotrieme, nie však celkom ku krajom. Papiere s cestom po jednom pretiahneme zo stola na plech a pečieme v horúcej rúre na 200 stupňov asi 7 minút. Z vychladnutých korpusov stiahneme papier, pláty dáme na seba a okraje odkrojíme.
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
Destovka ~ 9. apríl 2016 - 11:52
To vypadá báječně!!!! Jednu otázku mám☺️ Jak jsou velké ty plechy????
emko ~ 10. apríl 2016 - 7:28
In reply to To vypadá báječně!!!! Jednu by Destovka
Skus klasicky 28x35, alebo 30x40 ;)
Destovka ~ 10. apríl 2016 - 7:55
In reply to Skus klasicky 28x35, alebo by emko
Děkuji😍
remperitka ~ 5. august 2014 - 11:25
Ja peciem original dobosku uz mam aj fotopostup nafoteny ale vysledok sa vzdy rychlo zje, ze uz ju chcem sem pridat hadam rok a furt nemam pekny obrazok vysledku :) som ja ale neporiadna :) aj nedavno som ju piekla na Jana :) je zo pracne ale uzasne :) v sobotu ma manzel narodeniny tak ju mozno opat urobim :)
serpico ~ 27. marec 2014 - 13:42
nádhera !!!
300 hrmených...chlapi chodia holé baby pozerať a serpico geniálne varenie...nie je trošku "mešuge" ? (hi ! hi ! )