"Najchutnejší múčnik je poriadna šnicla" vravievalo sa u nás v rodine :) Tento recept je moje malé vylepšenie klasického rezňa. Takéto voňavučké šnicélky sú vynikajúce
!

Cesnakové rezne

Suroviny

 

Bravčové rezne naklepeme, osolíme, posypeme mletým čiernym korením a potrieme prelisovaným cesnakom.

Vo vajíčkach rozhabarkujeme horčicu. Ja som použila dijonskú, ale je len na vašej chuti, akú máte radi.

Obalíme klasicky v trojobale: múka, vajce, strúhanka a ihneď vysmážame v rozohriatom oleji.

Hodnotenie

Kategórie

Zdieľaj



Pridaj sa




Komentáre

Zobraziť profil womAnka
~ 19.08.2014 - 09:12
dneska si budeme maškrtiť na týchto "zákuskoch" :D
Zobraziť profil alex2201
~ 23.04.2017 - 12:29
vynikajuce rezniky :) dakujem za recept, rodinka si pochutila
Zobraziť profil Zuzica
~ 19.10.2018 - 21:18
emko :-) šnicle užasné,dakujem za skvelý tip...