- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Citrónové a pomarančové šupky sú nielen dobrým doplnkom do rôznych koláčov, ako napríklad do biskupského chlebíčka, alebo marokánok. Ale aj výborná mňamka kedykoľvek nás prepadne chuť na sladké.
Suroviny
Vždy ráno a večer ich znovu premyjeme a vodu vymeníme za čerstvú. Tým zo šupiek dostaneme horkosť. Po pár dňoch ostane voda celkom čistá a šupky pekne zmäknú. Vtedy ich vyžmýkame a pokrájame na tenké rezančeky. Až tieto pokrájané rezance odvážime. Koľko vážia šupky, presne toľko odvážime aj kryštálového cukru.
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach: