- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Trochu išpirácie na hubové raňajky - hubová praženica (záhorácky hríbová škvarelina).
Hubovú praženicu pripravujeme vždy len toľko, koľko sa zje a vždy len z čerstvých hríbov, najlepšie mix viacerých druhov.
Suroviny
Kategórie
Na praženicu z húb je dobré mať viac druhov čerstvých húb. Huby opláchneme vodou, osušíme utierkou a pokrájame. Na masti speníme polkolieska nakrájanej cibule. Pridáme pokrájané huby, osolíme, pridáme mletú rascu a chvíľku restujeme. Potom huby podlejeme asi pol deci vody, zakryjeme a chvíľku podusíme.
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach: