- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Šťavnaté a voňavé kuracie stehná pripravené na jednej panvici. Je to výborná rýchla večera. Ak máte kuracie krídla, môžete použiť aj tie. Balzamikový ocot s medom a rozmarínom tvorí skvelú kombináciu.
Suroviny
Kategórie
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
nebraska ~ 29. október 2020 - 7:27
To odoberanie tuku z povrchu tekutiny slo dost tazko. Spolu s tukom slo do lyzice privela "lahodnej omacky", bolo mi to luto... Existuje na to nejaky trik prosim?
emko ~ 7. november 2020 - 11:44
In reply to To odoberanie tuku z povrchu by nebraska
Sú na to aj špeciálne nádoby, ale trik je aj nechať tekutinu trocha schladnúť a tuk sa ti na povrchu lepšie potom oddelí :) Alebo finta, použi kúsok kuchynskej papierovej utierky a útržok polož jemne na hladinu. Po pár sekundách, keď vytiahneš, tak sa ti tuk pekne nasaje a odstrániš ho :)