- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Orechová torta s mandľami bez použitia múky je vhodná aj pre celiatikov.
Torta je vynikajúca, šťavnatá, má výraznú chuť použitých surovín. Tým, že je bez múky, obsahuje väčšie množstvo vajec a orechov.
Intenzívnu vôňu dokresľuje škorica, javorový sirup, pomarančová kôra a samozrejme rum.
Celá je potiahnutá čokoládou. Tortu je treba piecť vo veľkej forme s priemerom aspoň 30 cm. Torta sa pečie asi 70 minút na 160 stupňov. No riaďte sa podľa seba, každá rúra pečie inak.
Suroviny
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
maja ~ 21. máj 2013 - 3:41
tak toto urcite vyskusam
moje vnucatka zboznuju orechove torty