- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Veľmi rýchlo pripravené čerstvé pečivo. Cesta sa netreba báť, pretože sa s ním krásne pracuje a vydarí sa aj začiatočníkom. Do hodiny je upečené. Pečivo vonia po rozmaríne a parmezán mu dodá šmrnc. Výborne sa hodí k vínu alebo ako príloha k polievkam. Múku je možné použiť iba obyčajnú hladkú. Ja som ale pridala trochu špaldovej, aby sa zvýšila nutričná hodnota.
Suroviny
Kategórie
Sezóna
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
Evča ~ 27. september 2015 - 8:13
No emko,poviem Ti..to nema chybu..prave som ich dopiekla...úúúúžasnééé..taketo dobroty,čo tu ponúkaš... bez komentara....spaldovu muku možem velmi, v mojej kuchyni je na prvom mieste aj s olivovym olejom...dik za receptik
emko ~ 28. september 2015 - 3:17
In reply to No emko,poviem Ti..to nema by Evča
tak to mame podobne a dakujem! :)
ja ich niekedy robim aj komplet zo spaldovej muky, vobec to nevadi ak je hladka celozrnna..