Tatarák z fazule

emko ~ 24. jún 2015 - 7:22

Vynikajúca nátierka z červenej fazule, ktorá chuťou pripomína tatarák mäsový. Lenže z fazule je lacnejší a na opečených chlebíkoch super!

Suroviny
3
strúčiky
100
ml
1
PL
 
 

Fazule červené v slanom náleve, prepláchneme vodou a scedíme. Tebi droždie je lahôdkové jedlé sušené droždie so sladovým výťažkom, ktoré výborne dochutí hotové jedlá. Jarnú cibuľku nasekáme a pridáme aj kečup, samozrejme najlepšie domáci. Pridáme dijonskú horčicu, roztlačený cesnak a už len soľou dochucujeme podľa potreby.

Všetky suroviny dáme do mixéra s nožíkmi a rozmixujeme, nie celkom na pastu. Podľa chuti osolíme a podávame na opečenom pečive. Prajem dobrú chuť!

Komentáre

karrelia ~ 13. január 2020 - 12:43

vyzerá super :-) uz viem co bude dnes na veceru... . Môžem sa opýtať je možné nejak receptík uložiť na Vašej stránke medzi obľúbené ? dakuejem

0

Simka ~ 28. apríl 2016 - 4:19

je to perfektné a veľmi chutné :) síce som nezohnala to lahôdkové droždie a trochu viac na hladko som to vymixovala...mnam! :)

0
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:

Zdielaj