Vynikajúca nátierka z červenej fazule, ktorá chuťou pripomína tatarák mäsový. Lenže z fazule je lacnejší a na opečených chlebíkoch super!

Tatarák z fazule

Suroviny

Fazule červené v slanom náleve, prepláchneme vodou a scedíme. Tebi droždie je lahôdkové jedlé sušené droždie so sladovým výťažkom, ktoré výborne dochutí hotové jedlá. Jarnú cibuľku nasekáme a pridáme aj kečup, samozrejme najlepšie domáci. Pridáme dijonskú horčicu, roztlačený cesnak a už len soľou dochucujeme podľa potreby.

Všetky suroviny dáme do mixéra s nožíkmi a rozmixujeme, nie celkom na pastu. Podľa chuti osolíme a podávame na opečenom pečive. Prajem dobrú chuť!

Hodnotenie

Zdieľaj



Pridaj sa




Komentáre

Zobraziť profil Simka
~ 28.04.2016 - 14:19

je to perfektné a veľmi chutné :) síce som nezohnala to lahôdkové droždie a trochu viac na hladko som to vymixovala...mnam! :)

Zobraziť profil emko
~ 28.04.2016 - 16:07

vyzerá to veľmi lákavo, aj s tými chrumkavými chlebíkmi, mňam :)