Vynikajúca nátierka z červenej fazule, ktorá chuťou pripomína tatarák mäsový. Lenže z fazule je lacnejší a na opečených chlebíkoch super!

Tatarák z fazule

Suroviny

Fazule červené v slanom náleve, prepláchneme vodou a scedíme. Tebi droždie je lahôdkové jedlé sušené droždie so sladovým výťažkom, ktoré výborne dochutí hotové jedlá. Jarnú cibuľku nasekáme a pridáme aj kečup, samozrejme najlepšie domáci. Pridáme dijonskú horčicu, roztlačený cesnak a už len soľou dochucujeme podľa potreby.

Všetky suroviny dáme do mixéra s nožíkmi a rozmixujeme, nie celkom na pastu. Podľa chuti osolíme a podávame na opečenom pečive. Prajem dobrú chuť!

Hodnotenie

Zdieľaj



Pridaj sa




Komentáre

Zobraziť profil Simka
~ 28.04.2016 - 14:19
je to perfektné a veľmi chutné :) síce som nezohnala to lahôdkové droždie a trochu viac na hladko som to vymixovala...mnam! :)
Zobraziť profil emko
~ 28.04.2016 - 16:07
vyzerá to veľmi lákavo, aj s tými chrumkavými chlebíkmi, mňam :)
Zobraziť profil karrelia
~ 13.01.2020 - 11:43
vyzerá super :-) uz viem co bude dnes na veceru... . Môžem sa opýtať je možné nejak receptík uložiť na Vašej stránke medzi obľúbené ? dakuejem
Zobraziť profil emko
~ 04.02.2020 - 12:06
Ahoj, stačí kliknúť na pridať k obľúbeným, skús a daj vedieť či ok :)