- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Na túto lahôdku som použila vykostené karé z muflona. Muflon je vlastne najmladší zástupca divokých oviec, predchodca dnešných oviec domácich.
Jedlo sa komplet pripravuje v jednom hrnci, dusí a pečie sa v rúre, čo nedá veľa práce, ale výsledok je vynikajúci. Na zbojnícky spôsob môžete použiť aj inú zverinu. Kto chce, pridá i zemiaky, alebo pripraví prílohu extra.
Suroviny
Kategórie
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
serpico ~ 21. apríl 2014 - 5:30
UF ! UF ! UF !!! FANTÁZIA !!!!!
...a ešte musím predsa dodať ! GENIÁLNE !!!