- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Tento fazuľový guláš s mletým hovädzím mäsom je výborný. Zvlášť vtedy, keď sa zíde početná spoločnosť. Je to rýchlovka, ale dobré je, uvariť ho deň vopred, aby sa odležal a prepojili sa všetky chute použitých surovín. Čertovský guláš pripravujeme štipľavý - s feferónkami, alebo chilli papričkami. Vtedy páli ako čert. Guláš podávame s čerstvým chrumkavým chlebíkom, alebo bagetou. Dobrý je však aj s kvalitnou ryžou.
Ďalšie inšpirácie na vynikajúce variácie gulášu nájdete v našom špeciálnom gulášovom výbere :)
Suroviny
Kategórie
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
danielka123 ~ 21. január 2015 - 10:14
včera som ho spravila na večeru, veľmi dobrý,chutilo nám.Ďakujem za receptík
serpico ~ 1. máj 2014 - 4:49
a je na svete...došla zásielka mäska, aj španiel vtáky boli a ešte sa chystajú...foto (ak) tak neskôr...je to výborná papa...a odstáte veru získava na kvalite
Tana ~ 1. máj 2014 - 5:42
In reply to a je na svete...došla by serpico
Len aby si mal neskôr čo vyfotiť :-)
Mária ~ 4. október 2013 - 7:05
Je to aj čertovsky dobré :) ..... robievam podobný, my ho voláme mexický guláš, dávam mäsko nakrájané na kocky a klobásu , sterilizovanú fazuľu, kukuricu a čerstvú zeleninu, všetko tak, ako do čertovského gulášu.
Kamča ~ 4. október 2013 - 6:02
Připomíná mi to vizuálně fazolový guláš, který můj syn nazval hanlivě "Pátépřesdeváté". Ale mně chutná a je to variabilní rychlovka. :-) Já gulášky můžu...