- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
K rybám, k mäsu, k zelenine, alebo len tak potrieť krajec chleba...
Domáce bylinkové maslo je podľa mňa základom dobrej kuchyne. A ku grilovačke ideál :)
Ak máte po ruke čerstvé bylinky, ta neváhajte a smelo do toho! :)
Suroviny
Sezóna
Cesnak vytlačíme ľahko prstami a vidličkou z neho spravíme kašičku. Primiešame maslo a nasekané bylinky. Ja som dnes použila trochu petržlenovej vňate, pažítky a ligurčeku. S bylinkami však môžete experimentovať a použiť svoje obľúbené. Ja keď robím bylinkové maslo k rybe, dávam citrónový tymián, k zemiakom zase rozmarín, alebo čerstvú majoránku.
Bylinkové maslo necháme stuhnúť v chladničke. Vydrží takmer mesiac v chladničke, alebo ho môžeme zamraziť.
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
serpico ~ 10. máj 2014 - 6:05
...preukrutne dobrá fotečka !!!
emko ~ 10. máj 2014 - 8:53
In reply to ...preukrutne dobrá fotečka ! by serpico
ooo, vdaka :)
som na nu hrda a taketo dobre jedlo si ju aj zasluzi ;)
Zuzliak ~ 28. jún 2013 - 6:29
Milka super! Take narychlo kupujem hotove do zemiakov a na chutovky :)