- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Kapustový šalát s dresingom, veľmi známy a chutný. Receptov na jeho prípravu je po svete viac, ako našich kapustníc, či ruských borščov. Dresing na tento jemne nastrúhaný kapustový šalát sa pripravuje z majonézy, zo smotany, z cmaru, alebo len s citrónom a octom. Podáva sa často ako príloha k rôznym druhom hydinových jedál.
Dôležité je šalát nechať odležať pár hodín v chladničke. Na rozdiel od čerstvých zeleninových šalátov, ktoré sa konzumujú ihneď.
Verziu Coleslaw šalátu môžete pripraviť k domácemu kuraciemu kebabu v pita chlebe.
Suroviny
Dresing:
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
svetlany40 ~ 9. marec 2015 - 2:34
Velmi som sa potesila , ked som tu objavila tento ,,navod na pripravu,, 😄 . Coleslaw som v USA objavila v sieti restauracii Legal Sea Foods , kde je na dennom poriadku . Vyborny , chrumkavy , lahodny az tak , ze k nemu nepotrebujem ani lobster-a . 🌻
emko ~ 10. marec 2015 - 7:58
In reply to Velmi som sa potesila , ked by svetlany40
vdaka za foto :)
a ach, lobster, zavidim :)
svetlany40 ~ 10. marec 2015 - 13:42
In reply to vdaka za foto :) by emko
Veru , aj ja som si tuto delikatesu velmi oblubila . 🍀