- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Plnený sendvič je skvelá a praktická dobrota na oslavy. Narozdiel od obloženej misy, alebo chlebíčkov, ho môžeme pripraviť deň-dva dopredu. Pritom účel pohostenia priateľov splní rovnako. Zabalený v potravinovej fólii sa v chladničke uleží a odrežeme si len toľko, koľko potrebujeme. Zbytok znova zabalíme do fólie. Ak použijete svoju fantáziu, plnku si môžete prispôsobiť svojej chuti a takisto zúžitkovať suroviny vo svojej chladničke.
Plnenie sendviča: Ruky si namočíme do studenej vody a plnku naberieme celou dlaňou, ako naberačkou a pomaly prekladáme plnku do spodnej časti sendviča. Až budeme mať celú plnku na sendviči, troška s ním pobúchame, aby sa plnka dostala do každého záhybu. Mokrou rukou ešte plnku uhladíme. Malo by to vyzerať ako celý dvojfarebný sendvič.
Komentáre
zutu ~ 12. február 2016 - 2:25
Plnka nam chutila, ale kedze v obchode toho casu mali len sendvic krajany, skusila som improvizovat a zadarilo sa :-).
Pouzila som bagetu a fungovalo to.