- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Kôprová omáčka je kontroverznou pochúťkou. Niekto ju miluje a niekto zase nenávidí. Ja určite patrím do prvej skupiny :)
Dôležité je, aby kôprová omáčka bola jemná, nadýchaná. Aby nebola múčna a tiež musí byť na záver dobre dochutená. Tohoto receptu sa nemusíte báť, kôprovka sa určite podarí. A budete prekvapení jej lahodnou a jemnou chuťou.
Kôprová omáčka sa podáva s vajíčkami a zemiakmi, alebo s knedľou. Môžeme ju ale podávať aj s vareným hovädzím mäsom.
VIDEORECEPT TU!
Suroviny
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Komentáre
Zuzi ~ 16. máj 2016 - 12:15
...ja som kôpor ako decko neznášala, bola som schopná ho po kúštiku vyberať :-)
no a teraz by som ho pchala všade!
v sobotu som varila podľa vašich receptov...kôprovku a knedľu.....všetko sa super podarilo, najedla som sa do popuku až som si musela hodiť pol hodinku na gauči :-)
..vaše recepty sú na 100 % istota...ďakujeeeeeem :-)
babinka54 ~ 10. apríl 2016 - 14:25
Dnes som varila koprovku z posledného kopru z mrazáku lebo už bude nový ale skôr ako recept si prečítam vždy tvoj príbeh Táni. Aj ja mám také milé spomienky na starých rodičov a bohužiaľ už aj na rodičov. Moj dedko nechcel praženicu lebo sa jej prejedol v Rakúsku na statku keď robil paholka. Gazdiná robila na raňajky väčšinou praženicu a tá vraj plávala v masti. Ozaj Táni a neprídeš na pečienku do Malaciek na 1.mája?
svetlany40 ~ 11. marec 2015 - 11:04
Dnes som k veceri pripravila tuto lahodnu omacku , len kopru som prihodila trosku viac . Nestihla som naratat do 10 a taniere boli prazdne :D
emko ~ 12. marec 2015 - 9:18
In reply to Dnes som k veceri pripravila by svetlany40
mnam! tomu sa vravi komplet servis :)
domisacek.domi ~ 7. február 2015 - 13:56
Výborná! :)