- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Balatónska špecialita, alebo tiež Fraštacká pochúťka. Recept je to veľmi jednoduchý, minútka. Balatónska špecialita sa zajedá chlebom a zapíja pivom, alebo vínom. Nikdy sa tohoto jedla nerobí veľa. Vždy len jednotlivá, pre každého čerstvá porcia, ktorá sa ihneď konzumuje.
A vďaka sociálnym sieťam som sa dozvedela, že tento recept volajú tiež Jašter. A frastačania mi odhalili záhadu týchto názvov: "JRD malo dva chotáre, Jašter a Balaton, robili sa tam svadby a oslavy vtedajšie schôdze a tam sa podávala táto naša špecialita " :)
Rozpis je na dve porcie.
Suroviny
Kategórie
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
jerica ~ 17. november 2014 - 10:05
perfektný "retro " super recept, ešte , že ťa mám, potrebujem likvidovať kuracie prsia, ver, recept ako na zavolanie, ušetrím vajíčka a čas, mienila som robiť medajlonky, ked som zbadala tvoj recept, nič , žiadne medajlonky.Zajtra na obed odchádzame do Dudiniec, toto bude super rýchlovka :-)