- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Pečené plnené kura - vôňa poctivej domácej kuchyne.
Ak je na vás celé kura príliš veľké, skúste upiecť kuraciu roládu.
Suroviny
Kategórie
Najskôr si spravíme plnku: Do misky nakrájame na kocky rožky, pokropíme ich mliekom, rozbijeme vajíčka, troška osolíme, nastrúhame kúsok muškátového orieška a na jemno nasekáme čerstvú petržlenovú vňať. Pridáme nasekaný cesnak a troška mletej rasce. Všetko zamiešame, aby sa hmota spojila a pripravíme na plnenie.
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
Hladna ~ 28. marec 2020 - 3:14
Chcela by som sa spýtať, ako je ideálne piecť kura bez použitia sáčku - ešte nemám s pečeným celým kuraťom skúsenosti,tak to nechcem pokaziť.Prípadne aký sačok používate? Nejaký špeciálny potravinársky? Varím a pečiem podľa Vašej stránky už nejakú dobu a takmer všetky recepty sa mi veľmi osvedčili, ste proste záruka kvality a skvelej chute, už podľa iných stránok ani nevarím. Ďakujem za skvelé recepty a kopec inšpirácie!
emko ~ 1. apríl 2020 - 12:56
In reply to Chcela by som sa spýtať, ako by Hladna
Ahoj, sáčok sa dá kúpiť v oddelení kde majú papier na pečenie. A ak sáčok nemáš, je dobré kura nasoliť aspoň pár hodín pred pečením, aby bolo chrumkavé :)
Hladna ~ 2. apríl 2020 - 13:18
In reply to Ahoj, sáčok sa dá kúpiť v by emko
Ďakujem za tip :)
honestka ~ 28. júl 2013 - 10:47
mame velmi podobne sposby pripravy jedal. Je to oblubene jedlo mojho syna. Vzdy vsak plnim iba pod kozu a kedze nas je vela, druhe kurca sa upecie rozpoltene alebo na konzerve piva postojacky.
Jaj, ale by som si pochutila, obrazok vyzera uzasne!
remperitka ~ 23. júl 2013 - 9:12
perfekntý recept - my ho tiež robievame a paradoxne mi z neho chutí viac ta plnka ako mäso :) :) :)
lenkaa ~ 7. jún 2013 - 9:20
krasnéé :)