- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Ak máte radi mladé fazuľky, tu je jeden tip na ich rýchlu prípravu.
Recept môžete použiť ako hlavné teplé jedlo, ako teplý šalát alebo ako prílohu.
V recepte som použila skaramelizovanú cibuľu, ktorú si robím dopredu vždy viac a nechám si ju vysušiť. Môžete aj kúpiť hotovú smaženú sušenú cibuľu, alebo si ju vyrobte podľa tohto receptu.
Suroviny
Kategórie
Na panvicu nalejeme asi pol deci vody a lyžicu oleja. Privedieme k varu, vhodíme tam očistené fazuľky, osolíme, pridáme šťavu z polky citróna a chvíľku povaríme. Asi po 4 minútach sa voda začne odparovať a fazuľky dostanú svetlejšiu farbu. Začnú sa opekať a vtedy už treba premiešavať, aby sa rovnomerne opiekli. Pridáme lisovaný cesnak, nastrúhaný zázvor a pokrájané chilli papričky, alebo feferónky.
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach: