- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Zemiakový guláš (buřtguláš) je jednoduchý, lacný a úzko spätý s maminou kuchyňou. Tento guláš je trochu ošidený, ale oveľa rýchlejší, než guláš klasický. Náhradou za mäso sú v ňom použité zemiaky a kus lepšej točenej salámy, klobásy, párkov, či špekáčikov. Ideálny recept keď neviete, čo variť, času je príliš málo a do výplaty ďaleko :)
Podávame s čerstvým chlebom.
Ďalšie inšpirácie na vynikajúce variácie gulášu nájdete v našom špeciálnom gulášovom výbere :)
Suroviny
Kategórie
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
Rutto ~ 18. január 2015 - 4:37
Hm pre mna sice velmi znamy rerecepis, no takmer nemozne uz je dnes zohnat pozivatelnu tocenu alebo kabanos..
coolpix ~ 17. marec 2014 - 10:27
Tak toto varieva moja svokra. Prvy krat som sa neodvazila ani ochutnat, lebo ku klobaske mam odjakziva odpor. Druhy kratdom sa odvazila a uplne si ho zamilovala. Idem pozriet, ci klobasku mam a zajtra ju tymto jedlom "zabijem" :o). Mnam mnam.
pemasinika ~ 15. marec 2014 - 8:46
Už som ho presne podľa tohto receptu niekoľkokrát robila, je super,niečo medzi guľášovou polievkou a guľašom. My ho papáme s chlebom, aby sme pre istotu rýchlo nevyhladli :) .