- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Zemiakový guláš (buřtguláš) je ideálny recept, keď neviete, čo variť, času je príliš málo a do výplaty ďaleko :) Je trochu ošidený, ale aj oveľa rýchlejší, než guláš klasický. Náhradou za mäso sú v ňom použité zemiaky a kus lepšej točenej salámy, klobásy, párkov, či špekáčikov.
Podávame s čerstvým chlebom.
Ďalšie inšpirácie na vynikajúce variácie gulášu nájdete v našom špeciálnom gulášovom výbere :)
Suroviny
Kategórie
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
panstefan ~ 28. jún 2024 - 6:22
Včera som sa inšpirovala týmto tvojím spracovaním "Buřtgulašu". Už dlhé roky si ho pripravujem keď má manželka niečo iné, lebo ona to "nemusí".
...vydaril sa a s čerstvými listočkami tymiánu (rád ho používam miesto majoránky), mierne pikantným izbovou feronovou papričkou a ovalom chleba som si pochutil
...pozdravujem a idem hľadať na tejto vydarenej stránke ďalšie inšpirácie 🙂
panstefan ~ 28. jún 2024 - 6:23
In reply to Včera som sa inšpirovala… by panstefan
...
emko ~ 28. jún 2024 - 21:18
In reply to ... by panstefan
trochu moc zemiakov nie? :)
emko ~ 28. jún 2024 - 21:19
In reply to Včera som sa inšpirovala… by panstefan
ďakuem krásne :)
Rutto ~ 18. január 2015 - 4:37
Hm pre mna sice velmi znamy rerecepis, no takmer nemozne uz je dnes zohnat pozivatelnu tocenu alebo kabanos..
coolpix ~ 17. marec 2014 - 10:27
Tak toto varieva moja svokra. Prvy krat som sa neodvazila ani ochutnat, lebo ku klobaske mam odjakziva odpor. Druhy kratdom sa odvazila a uplne si ho zamilovala. Idem pozriet, ci klobasku mam a zajtra ju tymto jedlom "zabijem" :o). Mnam mnam.
pemasinika ~ 15. marec 2014 - 8:46
Už som ho presne podľa tohto receptu niekoľkokrát robila, je super,niečo medzi guľášovou polievkou a guľašom. My ho papáme s chlebom, aby sme pre istotu rýchlo nevyhladli :) .