- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Španielske vtáčiky sú vlastne hovädzie závitky plnené údeninou, vajíčkom, uhorkou a cibuľou, dusené na cibuľovo-slaninovom základe, podávané s ryžou. Jednoducho jedlo, ktoré prežilo roky a nič sa na jeho príprave nemení.
Španielske vtáčiky sú predsalen taká sviatočnejšia retro klasika. Pokiaľ si chcete ušetriť čas pri príprave, môžete skúsiť aj vtáčiky rozlietané.
Suroviny
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
Parisienne ~ 17. január 2015 - 11:41
Dalsi skvely recept vyskusany, i ked som robila z bravcoveho a miesto kyslych uhoriek a slaniny som dala mrkvu ale aj tak boli super :). Vacsinu tychto receptov poznam z detstva ale z maminy nedostanem ziadny suvisly recept, este ze vas mame, vasa stranka by mala byt povinnou vybavou kazdej domacnosti :)