- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Plnený paprikový lusk, legendárna klasika! Keď sa na trhu objavia naše voňavé papriky, je ten pravý čas. Tie dodajú paradajkovej omáčke tú správnu chuť a vôňu. Zo zvyšku mäsovej zmesy urobíme pár guliek a k úžasnej paradajkovej omáčke už len stačí uvariť zemiaky, alebo pripraviť domácu knedľu.
Suroviny
Mäsová zmes:
Omáčka:
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
Ludo ~ 24. júl 2018 - 13:13
Odporúčam dať do mäsovej zmesi aj mletú papriku. :) mňam
AlenkaM ~ 25. apríl 2015 - 14:59
Už rozvoniava =)
svetlany40 ~ 5. marec 2015 - 12:01
Ako vzdy dokonaly recept a pochutnali sme si neuveritelne . Dakujem moc 😍 😍
Reny Naty ~ 11. október 2014 - 11:29
Varit a pect podle vasich receptu, je naprosto uzasne!! Moc dekuji, moc nam vsem doma chutnalo!!
honestka ~ 28. júl 2013 - 11:12
z dnesneho trhu konecne prisli taketo lahodne papriky./inac tu dostanem iba tie hrubostenne/. takze cez tyzden sa ide na veliky hrniec tejto dobroty aby bolo aj do foroty na prihriatie.
Ja robievam na 2 dalsie sposoby.
Knedle najnovsie robim z kvasku a tie narastu ako dive.
EviCZka ~ 17. júl 2013 - 7:48
och bych si dala :)